Vinyl & Linoleum

Vinyl & linoleum

pvc stroken

Luxe vinyltegels en planken worden geproduceerd in diverse patronen, kleuren en stijlen. Ze bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden dankzij hun modulaire formaat.

Luxe vinyltegels kunnen op diverse manieren worden gelegd: vastlijmen voor zwaar verkeer, los leggen voor snelle renovatie of een kliksysteem voor zwevend gelegde vloeren.

Ze zijn behandeld met een oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken.

PVC stroken en vinyltegels
PVC stroken van Tarkett
linoleum vloer voor winkel en retail
Linoleum vloer van Tarkett

Linoleum

Linoleum is een materiaal dat tegen een stootje kan. Het is ideaal voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals woonkamers, kantoren, ziekenhuizen en ook openbare ruimtes. 

Linoleumvloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Linoleum trekt weinig stof en bacteriën aan en is daardoor uiterst hygiënisch. Bovendien zijn linoleumvloeren bestand tegen het gewicht van zware meubels. Met het design kun je vele kanten uit. Linoleumvloer past dan ook bij de meest uiteenlopende interieurstijlen.

Homogeen vinyl

Compacte homogene vinyl vloeren bestaan uit een enkele laag vinyl en worden op de ondervloer gelijmd en gelast. Compacte homogene vinyl vloeren zijn degelijke en zeer duurzame oplossingen voor gebieden met veel tot zeer veel verkeer en worden met name aanbevolen voor toepassingen in de gezondheidszorg en opleidingsinstellingen vanwege hun slijtvastheid en gemakkelijke reinigingseigenschappen. Er zijn ook akoestische, statisch geleidende, statisch dissipatieve en anti-slipversies verkrijgbaar.

Homogeen vinyl vloer
Homogeen Vinyl van Tarkett
Heterogeen vinyl
Heterogeen vinyl van Tarkett

Heterogeen vinyl

Compact heterogeen vinyl is een vloer die bestaat uit meerdere lagen, met een geprinte laag voor eindeloze ontwerpmogelijkheden. Verkrijgbaar in zowel tegels als in rolvorm bieden heterogene vinylvloeren creatieve oplossingen voor commercieel en huishoudelijk gebruik. Bovendien bieden ze hoge slijtvastheid voor toepassingen met veel verkeer in ziekenhuizen en scholen.

Onze heterogene vinylvloeren beschikken over een gepatenteerde oppervlaktebehandeling, TopClean XP, voor extreme duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Er zijn ook akoestische en anti-slipversies beschikbaar.

akoestische linoleum vloer
Tarkett | Vloer met akoestische eigenschappen
linoleum geleidende vloer
Tarkett | Geleidende vloer voor ruimtes waar computers en elektronische apparatuur worden gebruikt.

Vinyl & Linoleum voor:

Meer weten? Vul hieronder in voor welk segment en welke ruimtes u een vloer zoekt en wij sturen u specifieke informatie en een vrijblijvende offerte op maat!