Tweedehands meubilair

Bespaar met hergebruikt kwaliteitsmeubilair

Als ondernemer heb je niet altijd een gigantisch budget om dure meubelen aan te schaffen. Tweedehands kantoormeubilair kan dan een uitkomst zijn. Je bent dan niet alleen goedkoper uit, maar je werkt bovendien mee aan een duurzame economie. Bovendien zijn diverse meubelen vaak nog zo goed als nieuw wanneer ze door de vorige eigenaar zijn afgeschreven.

Gebruikt meubilair heeft vanzelfsprekend een lagere prijs dan nieuw meubilair. Wij garanderen dat het hergebruikt meubilair nog in goede staat is.

Tweedehands kantoormeubilair
Tweedehands kantoormeubilair
Hergebruik van meubels
Hergebruik van meubels
Meubel outlet aan de Kwattaweg
Onze winkel aan de Kwattaweg 510
Tweedehandse stoel

low budget oplossingen

U kunt bij ons ook terecht voor zo goed als nieuwe showroommodellen of meubelen met een klein krasje. Naast tweedehands meubilair en showroommodellen bieden wij u ook diverse andere low-budget oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden!

Onze vindt onze showroom aan de Kwattaweg 510. 

Geen tijd om langs te lopen?

In onze webshop vindt u een greep uit ons uitgebreide assortiment aan meubilair en accessoires voor uw kantoor, woning, horecazaak, thuiswerkplek of onderwijsinstelling.  Bestel meteen online en laat uw producten thuis of in uw bedrijf bezorgen, of haal ze op in de winkel.