Raambekleding

Een gezondere werkplek dankzij daglicht

Steeds meer mensen werken dagelijks met computers en beeldschermen. Een goede lichtval is hierbij belangrijk. Een teveel aan zonlicht of juist een gebrek eraan levert vermoeide of prikkende ogen op. Zeker in een geautomatiseerde werkomgeving. Gedeeltelijk lichtdoorlatende raambedekking kan u helpen om de hoeveelheid lichtinval zelf te reguleren. 

Jaloezieën en paneelgordijnen zijn perfect als raamdecoratie in uw kantoor of werkkamer. Op ieder moment van de dag creëert u er het ideale licht mee. Ook in ruimtes waar de nadruk ligt op het beperken van de inkijk, maar waar u wel wilt blijven genieten van het daglicht, is deze raamdecoratie erg handig. Denk bijvoorbeeld aan een kamer die grenst aan de straat.

rolgordijn als raambekleding
ExcellentaDuoLight | Rolgordijn
Horizontale Jaloezieën
ExcellentaDuoLight | Horizontale Jaloezieën
verticaal lamelgordijn
ExcellentaDuoLight | Verticaal Lamelgordijn
paneelgordijnen en vouwgordijnen

Regel zelf uw lichtinval

Vaak wordt verlichting op de werkplek bereikt door kunstverlichting. De beschikbaarheid van daglicht is echter erg belangrijk. Daglicht bevordert het dag/nacht-ritme en heeft effect op het werken. Onderzoek toont aan dat daglicht op de werkplek leidt tot meer energie, minder lichamelijke problemen en beter functioneren gedurende de dag.

Met jaloezieën en paneelgordijnen creëert u exact de gewenste doorkijk, privacy en lichtinval. U zet ze in een handomdraai in de juiste stand, afgestemd op waar u op dat moment van de dag behoefte aan heeft. Wij verschaffen u een op maat gemaakt product, gedegen advies en nazorg.