Over ons

Hulp nodig bij uw project?

Neem contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak!

WIJ ZIJN SOS HANDELMIJ

SOS Handelmij is een veelzijdige partner voor organisaties in Suriname. Als een ervaren vertegenwoordiger van diverse toonaangevende internationale bedrijven biedt SOS Handelmij (technische) oplossingen en zakelijke behoeften, zoals;

meubilair voor kantoor

WIJ ZIJN UW PROFESSIONELE PARTNER

Uitgebreide fabrieksgaranties

We weten zeker dat onze producten goed en duurzaam zijn. Daarom durven we op onze producten gerust tot maar liefst 5 jaar garantie te geven. We bieden u kennis-, keuze- en kwaliteitsgarantie. Daarin zijn we uniek. Jarenlange garantie geeft u extra zekerheid.

Complete inrichtingspartner

Wij ondersteunen u in de montage en plaatsing van onze producten. Van het leggen van een complete vloer tot de installatie van kasten, bureaus en het plaatsen van bijbehorende stoelen; wij zijn uw complete inrichtingspartner!

Intensieve samenwerking met specialisten

Wij werken intensief samen met o.a. fysiotherapeuten en arbodeskundigen. Als we weten wat uw wensen en/of lichamelijke beperkingen zijn, kunnen onze specialisten u op maat adviseren.

Periodieke servicerondes

Periodiek komen we bij u terug om het meubilair te checken en waar nodig reparaties te doen. Onze adviseurs en servicemedewerkers hebben een naam hoog te houden. U krijgt de beste service, van aankoop tot after sales.

ONZE MISSIE

In goede samenwerking met internationale toonaangevende bedrijven het leef- en werkcomfort van bedrijven en organisaties in Suriname verbeteren door het aanbieden van duurzame en inspirerende werk-, leer-, horeca- en leefomgevingen en bedrijfstechnische benodigdheden en oplossingen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Telefoon

(+597) 442640

Adres

Kantoor: New Delhistraat 26
Outlet: Kwattaweg 510