Designmeubilair

It's good to be home...

Design, een combinatie van creativiteit en vakmanschap. Steeds op zoek naar vernieuwende ideeën. Meubels, in talloze varianten, ontworpen voor iedereen die design combineert met een prettig en onbezorgd leven. Hiermee komt u na een lange dag werkelijk thuis!

Het kopen van nieuwe meubels is niet zo eenvoudig. Past die bank wel in de kamer, passen de kleuren en materialen goed bij elkaar en wat zijn de mogelijkheden van uw keuzes? Daarom zijn wij altijd in beweging. Woontrends veranderen, de mogelijkheden worden steeds ruimer en de techniek wordt continu verbeterd. Bij SOS Handelmij staat er een enthousiast team voor u klaar om de opgedane inspiratie en ideeën concreet te maken. Bij elk bezoek zullen wij u blijven verrassen!

Exclusief meubilair voor woonkamer
Montis | Designmeubilair
design sofa met minimalistisch design
Artifort | Iconische design sofa
bijzondere exclusieve design collectie
Moooi design collectie
design hoekbank

Realiseer uw woondromen

Na een drukke werkdag heerlijk op de bank neerploffen is voor velen ultieme ontspanning. Om er maximaal van te genieten is het belangrijk om een meubelstuk te kopen dat voldoet aan al uw eisen. Maar hoe kiest u nu dat item dat aan al uw eisen voldoet? Onze adviseurs geven u graag advies op maat!

Onze Merken