Twintig-negentien is bijna voorbij. Twintig-twintig staat voor de deur. Het was een jaar waarin we hard gewerkt hebben om een aantal “hoogtepunten” te bereiken. En in 2020 gaan wij weer lekker door!

Hoogtepunten van 2019...

Opening nieuw kantoor en nieuwe winkel!

Wij zijn in 2019 verhuisd naar twee prachtige nieuwe locaties. Ons nieuwe kantoor aan de New Delhistraat 26 is een echt projectkantoor geworden en aan de Kwattaweg 510 hebben wij een winkel met ruime shop mogelijkheden! Bent u nog geen kijkje komen nemen? Wij verwelkomen u graag in 2020!

Meubeloutlet in Paramaribo
Projectkantoor SOS Handelmij in Paramaribo

Stoelen en boardroom Assuria Highrise

U heeft het nieuwe, in aanbouw zijnde, Highrise gebouw van Assuria misschien al van buitenaf gezien. Wij zijn op dit moment druk bezig met de levering en installatie van stoelen en de inrichting van de boardroom voor dit grootse project!

Inrichting Assuria Highrise gebouw in Paramaribo
Managersbureaustoelen voor kantoor

foto’s ter illustratie

Levering van meubilair & toebehoren aan RGD

Binnen het Health System Strengthening Project (HSSP) hebben wij diverse inrichtingscomponenten mogen leveren aan de diverse locaties van de RGD.

Afvalemmer voor kantoor
Ergonomische bureaustoelen

foto’s ter illustratie

Een geheel vernieuwde website en webshop!

Afgelopen jaar hebben wij ook onze geheel vernieuwde website gelaunched op www.soshandelmij.com Daarnaast kunt u ook 24/7 shoppen via www.shop.soshandelmij.com

Projectinrichtingen Suriname
Meubilair webshop

Dit brengt 2020...

Geleidende vloeren voor de nieuwe Operatiekamers en Intensive Care Unit van het AZP

In 2020 zullen wij iQ Toro vloeren van Tarkett installeren in de nieuwe Operatiekamers en Intensive care units van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

iQ Toro SC is een permanent statisch geleidende vloer die is ontwikkeld voor gebruik in operatiekamers, röntgenkamers, cleanrooms en laboratoria. De geavanceerde geleidende eigenschappen worden verkregen dankzij de zwarte koolstofdeeltjes die door het hele product zijn verwerkt en een rug van pure koolstof. Deze vloer biedt extreme duurzaamheid, plus superieure vlekbestendigheid en slijtvastheid voor gebieden met zwaar verkeer.

Tarkett geleidende vloer voor operatiekamer
Tarkett geleidende vloer voor serverruimte

foto’s ter illustratie

Speciale vloeren voor het Eye Center

Ook voor het Eye Center van het AZP zullen wij in 2020 de geleidende vloeren IQ Toro SC van Tarkett installeren.

En nog meer vloeren...

Ook met een aantal andere bedrijven hebben wij reeds overeenkomsten voor het installeren van vloeren. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het kiezen van de juiste vloer. Deze keuze is afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft en van welke activiteiten er plaatsvinden. SOS Handelmij is thuis een scala aan markten. Van professionele vloeren in de voedingsmiddelen en chemische industrie tot vloeren voor kantoren, de automobielsector, gezondheidszorg en horeca. Lees meer…

Ook in 2020 helpen wij u graag!

Bent u ook benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u ons altijd even een mailtje sturen op info@soshandelmij.com. Voor bijna alle inrichtingscomponenten kunt u bij ons terecht. Van advies, import en levering tot installatie en gebruikersadviezen. Plus! Altijd met uitgebreide garanties en after sales services!

Bye 2019. Hello 2020!

We hebben wel een korte break verdiend 🙂

  • Ons kantoor aan de New Delhistraat 26 is gesloten van ma. 23 december 2019 t/m wo. 1 januari 2020
  • Onze winkel aan de Kwattaweg 510 is gesloten van di. 24 december 2019 t/m wo. 1 januari 2020

Voor dringende zaken kunt u altijd mailen naar info@soshandelmij.com

Happy Holidays from all of us at SOS Handelmij NV!

Happy Holidays from all of us at SOS Handelmij NV