Afvalsystemen

Opgeruimd staat netjes!

De afvalbak is zonder dat u er bij stilstaat misschien wel één van de belangrijkste voorwerpen op uw kantoor, thuis en in de openbare ruimte. Overal in vele soorten, maten en vormen te zien. Wij leveren afvalsystemen voor gebruik binnen-, buiten of op speciale locaties. Van een design afvalbak tot een brandveilige buitenbak, functionele papierbak, staande asbak of retro pedaalemmer.

Overal waar men leeft, woont en werkt komt afval vrij. Daarbij worden er steeds hogere eisen gesteld aan de opvang en recycling van dit afval. Voor iedere toepassing bieden wij een gedegen oplossing.

buitenafvalbak afvalscheiding
Buitenafvalbak afvalscheiding | Vepa Bins
Asbaktegel voor opvang van klein afval en sigarettenpeuken
The DropPit asbaktegel | Vepa Bins
Vuurbestendige afvalbak met pushdeksel
Afvalbak met pushdeksel en vuurbestendige metalen binnenemmer | Vepa Bins
Buitenafvalbak voor afvalscheiding batterijen

Gebruiksvriendelijk en efficient

SOS Handelmij heeft gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan. Naast efficiënt zijn alle producten ergonomisch, makkelijk schoon te maken en gaan ze jaren mee. De vele geïntegreerde innovaties en moderne vormgeving maken de producten tot een statement van deze tijd.

Afvalsystemen van Vepa bins

Onze leverancier van afvalsystemen is Vepa Bins. Op het gebied van afvalbakken heeft Vepa Bins het meest uitgebreide assortiment in Europa.

Afvalsystemen van kunststof, aluminium of staal voor binnen of voor buiten. Kleine afvalbakken van 1 liter tot grote systemen en containers van 1100 liter. Kortom, een keur aan afvalbakken geschikt voor elke locatie!

Dealer van het merk Vepa Bins in Suriname